Praha

“Johanka z Arku” je již v prodeji


Obnovená premiéra muzikálu Johanka z Arku je již v prodeji. Johanka je z dílny autorské dvojce Ondřeje Soukupa a Gábiny Osvaldové a původně se hrála v Divadle TaFantastika. Nyní se vrací opět před české publikum (mezitím navštívila Španělsko při svém úspěšném turné), tentokrát však na prkna Divadla Kalich. První představení se odehraje 2. února 2009. Vstupenky jsou v prodeji v síti TicketArt.cz.

V stejné síti je také nově v prodeji brněnský projekt Daniela Landy Tajemství zlatého draka. “Hudební drama Daniela Landy, Zdenka Plachého a Jiřího Šimáčka “Tajemství Zlatého Draka” je napínavý příběh s kriminální zápletkou. Divákům představí nejenom špičkoví herci činohry Národního divadla v Brně, ale bude v něm jako host vystupovat i zpěvák, skladatel a herec Daniel Landa.


Praha
Pomáda má zlato a blíží se do finále! Získá Horečka sobotní noci platinu? (+ video)
Aktuální zprávy
KRÁLOVNA KAPESKA přechází do Hudebního divadla Karlín
Praha
“The Addams Family” zná své české tváře
  • Johny

    Nemate nekdo info, kdo by se tam mohl objevit ?


  • Pavel Košatka

    Slyšel jsem něco, že Kamil Střihavka podepsal smlouvu, ale co je na tom pravdy ví Bůh… nebo pan producent :-). Jinak je asi jasná Johanka – Šoralová a La Hire – Spilka (možná Kutheil). Nabídku prý dostal i Ondřej Ruml na Raimonda a měl by se tam objevit i Muk. Počítat se dá snad i s Apolenářem, když teď hraje taky v Kalichu na hostování v Touze. Ale na obsazení je fakt brzo, tohle jsou jen dohady, doměnky, útržky z různých informací a drbů.


  • Sasie

    Já myslím, že Apolenář v ní hrát nebude, protože bych tipla, že by mohl dostat roli v Bídnících, osobně si myslím, že by to byl užasný Thenardier a Bídnici mají premiéru o pouhých pět dnů později, než Johanka.


  • Líba

    A bude tam hrát Markétka Zehrerová. Nedavno mi to říkala.


  • Jakub

    Markéta? Tak to je super. Ale asi bude jenom v Hlasech, že ano? :( Podle mě by měla i na samotnou Johanku….


  • Líba

    Jj, bude hrát svatou Zehrerku.:-) Jinak jsem stejného názoru jako Ty. Taky bych jí tu Johanku dala.


  • Líba

    Jo, a ještě tam bude Lucka Šoralová.