Praha

Hlavní roli v obnovené premiéře Tajemství si zahraje Markéta Procházková


Divadlo Kalich zveřejnilo očekávané obsazení obnovené premiéry muzikálu Daniela a Mirjam Landových TAJEMSTVÍ. Ten se bude v limitovaném počtu 20 repríz hrát od 5. února 2015. Obsazení se samozřejmě dočkalo několika výrazných změn, vedle členů původního obsazení se objeví i několik nováčků. Hlavní roli Elišky nově ztvární bez alternace Markéta Procházková, dále se z nových tváří můžete těšit např. na Romana Tomeše, Kateřinu Steinerovou nebo Zbyňka Frice, který nastuduje hned dvě role.

Do svých rolí se vrací Heňo (Soused), Lucia Šoralová (Anežka), Vladimír Marek (Temný), Martin Pošta (Martin), Martin Sobotka a Antonín Moravec (Bobo) a Michal Pleskot a Richard Tesařík (Strážmistři).

Vstupenky na muzikál zakoupíte na webových stránkách divadla nebo v síti TICKET ART.

Obsazení obnovené premiéry muzikálu Tajemství

ELIŠKA – Markéta Procházková
SOUSED – HEŇO
JAN – Zbyněk FricRoman Tomeš
ANEŽKA – Lucia Šoralová /  Kateřina Steinerová
TEMNÝ – Vladimír Marek / Daniel Rous / Ernesto Čekan
MARTIN – Martin PoštaZbyněk Fric
BOBO – Martin SobotkaAntonín Moravec
KAMILA – Markéta Bednářová
STRÁŽMISTR RYBA / JIŘÍ – Michal Pleskot
STRÁŽMISTR BARTÁK – Richard Tesařík

DALŠÍ ROLE – Renáta PodlipskáIvana KorolováMarie BlahynkováPetra SladkáMartin BačkovskýRobert HlavatýPetr MacháčekJan Tenkrát

Autoři muzikálu Tajemství - Daniel Landa a Mirjam Landa

Autoři muzikálu Tajemství – Daniel Landa a Mirjam Landa


Fotoreportáže a galerie
FOTOGALERIE: Noc na Karlštejně oslavila 10 let od premiéry
Aktuální zprávy
Muzikál ANGELIKA představil obsazení a některé změny
Aktuální zprávy
WE WILL ROCK YOU – světová muzikálová senzace s hity QUEEN poprvé v češtině
  • Nick

    Tak hlavně, že Martin Pošta skoncoval s muzikály… :)


  • Michal

    Škoda že už tam není Linda Finková a Tomáš Trapl.


  • Terez

    Markéta je pro mě záruka kvality, jak zpěv, tak tanec a herecký projev na výbornou. Na Markétu Bednářovou jsem hodně zvědavá, svým chováním na jednom pražském konkurzu mě docela odrovnala. Jinak souhlasím s Michalem, Linda a Trapl mi tam chybí také:-)


  • Mikeš

    Přijde mi trochu podivná alternace na roli Jana – Romana Tomeše dělí od Zbyňka Frice pomalu 20 let. Divná volba. Jinak jsem na muzikál zvědavý, Landovy věci nikdy nezklamaly. Zatím jsem měl možnost vidět to jen z videa.


  • TEREZKA

    Finkový a Trapla je fakt škoda, Fric asi bere všechno, co se dá, když má chudák dvě role a ještě znova vypomáhá na Broadwayi.. Procházková jakbysmet.. A taky nechápu Korolovou, která má našlápnuto na sólovou kariéru a tady vzala company.. A nejvíc mě mrzí, že to ještě nezačalo a už se ruší termíny :-(


  • Martin K.

    TEREZKA: Ještě, že tak všechno víte. (Myslím tím to, kdo co bere za role)…


  • Sylvia

    TEREZKA: Smiřte se stím , že jsou dobří, protože kdyby nebyly tak by neměli nabídky do muzikálu:) Tak nevím na co zde narážíte..


  • TEREZKA

    Jejich kvality nikdo nezpochybňuje. Mě je jen líto, že Kalich neobsadil původní obsazení, a že se to hraje takhle málo.. Vypadá to, že se opět šetří na nesprávných místech..


  • Bidnik

    myslim, ze nejde o setreni, podle me pokud by puvodni obsazeni melo zajem o ucast, tak mu daji prednost pred novym, ale treba to tak neni no :-)


  • Pavel Košatka

    Aktualizováno obsazení role Temného:
    TEMNÝ – Vladimír Marek / Daniel Rous / Ernesto Čekan


  • Kateřina

    Mně tam trochu chyběla Lucka Vondráčková, i když musím uznat, že Markéta byla v té roli skvělá (narozdíl od tehdejší Kuklové, která mi tam ani trochu neseděla). Jinak jsem vděčná, že se muzikál vrátil alespon na pár představení, klidně si můžou dát pauzu a třebaza 2-3 roku znovu obnovit, abych mohla jít po desáté :-) je to nejlepší český muzikál všech dob :-)


  • Martin K.

    Ano, Markéta Procházková, ale všechny nové i staré tváře jsou vynikající. Roman Tomeš, Henrich Šiška, Kateřina Steinerová, velké překvapení v podobě Daniela Rouse, atd.
    O tom, jestli je Tajemství nejlepší muzikál všech dob bych polemizoval, ale oproti roku 2011, kdy jsem viděl tento muzikál s Michaelou Kuklovou, jsem nyní z něj odcházel s tím, že to fakt není špatný!