Praha

Helena Vondráčková bude hostovat v muzikálu Mamma Mia!


Muzikál Mamma Mia! měl premiéru v pražském Kongresovém centru 12. prosince 2014 a dodnes si na představení zakoupilo vstupenku 140.000 diváků. Díky velkému zájmu bylo uvádění prodlouženo do konce roku 2015. Podzimní sezóna nabídne několik novinek v obsazení: v hlavní roli Donny v limitovaném počtu představení bude hostovat jedna z královen českého popu, Helena Vondráčková.

Fotografie z českého uvedení muzikálu Mamma Mia!

Fotografie z českého uvedení muzikálu Mamma Mia!

Mám k Abbě velmi kladný vztah, především díky písničce A ty se ptáš, co já,“ uvedla zpěvačka, která se souborem Mamma Mia! začne zkoušet už o prázdninách. V muzikálu zazpívá hity jako Dancing Queen, Super Trouper anebo The Winner Takes It All, který v 80. letech proslavila s českým textem Zdeňka Borovce.

Další tváře, které v show od podzimu vystoupí jako speciální hosté, budou oznámeny v nejbližších dnech.

Vstupenky na muzikál zakoupíte v síti TICKET ART.

 

 

 


Praha
Velkolepá Czech Cabaret Show oslavila premiéru
Aktuální zprávy
“Pomáda” v Divadle Kalich již v prodeji, vstupné se zvýšilo o 30 korun
Praha
„Mona Lisa“ vstoupila do koloběhu zkoušek
  • Csc

    Muzikál má nějaké ty chyby… Zpěv Šinkorové,Antalové, ozvučení, kulisy atd… Viděl jsem již všechny alternace Donny. Ano opravdu by to chtělo nějakou novou posilu, Machálková, Křížková, Fišarová to sami neutáhnou.. Nevím jestli je zrovna dobrá volba tam dát 70ti letou babičku, aby utáhla mega hit Mamma mia v KCP. Mám ten muzikál fakt rád, ikdyž možná ten zpěv Šinkorové,Asterové jsou asi opravdu neprominutelné, zkuste tam dát muzikálu nějakou energetickou bombu a ne tohle… Emotikona frown Ale třeba to Vondráčková rozbalí.. (ale dávám jí šanci po část s písní Dancing Queen, pak zákonitě odpadne) když si představím jak po vystoupení všechny aleternace Donny sotva lapou po dechu… no jsem zvědavý…


  • Pavol

    Naozaj báječná správa,pre úlohu Donny je pani Helena priam predurčená,je to stále fantastická speváčka,nepochybujem,že to naplno rozbalí,oživí,dodá muzikálu patričný lesk,šmrnc a úspech aký si Mamma Mia zaslúži


  • Josef

    Kdyby si radeji sehnali noveho a schopneho zvukare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Lucie

    S tím zvukem naprosto souhlasím, je to otřes!!! Hraje se to už několik měsíců, na zvuk si stěžovala řada lidí a oni s tím stále nic nedělají? Absolutní neúcta k divákům. Ale co by se snažili, že? Dokud lidi chodí… Pokud sem na stránky chodí někdo z produkce, myslím, že jednou se tu vyjadřoval pan Sidovský, tak bych ráda slyšela jasné vyjádření k této záležitosti. To jsem ale naiva, co?


  • Zdeněk

    Jestli maj jednoho zvukaře tak nechápu kde je problem protože ve čtvrtek bylo nazvučeno velmi dobře


  • Lucie

    Tak to jste měl kliku, já bohužel takové štěstí neměla. Zvuk otřesný, slyšela jsem každé desáté slovo. Možná je to i tím, kde kdo sedí, ale pokud stojí vstupenky kolik stojí, slyšet by mělo být všude. Já jsem seděla uprostřed na místech za šest set korun a hrůza.


  • Lucka

    Já byla v únoru a to byla zvuk fakt špatný, pak v pátek 22/5 a to už bylo o něčem jiném, nevím možná to je i místem, v tom únoru jsme seděli hodně na straně, v pátek kousek za zvukařem, takže přímo naproti orchestřišti, ale už jsem rozuměla každému slovu, až mě to překvapilo :o)


  • Květa

    Včera 24.5.2015 jsem byla na muzikálu Mama Mia, který jsem dostala od mladých ke kulatým narozeninám a byla jsem naprosto nadšená. Paní Machálková, Asterová a Lounová neměly chybu. Nejvíce jsem však byla naprosto u vytržení Romanem Vojtkem, který nejenže je pohledný, ale krásně tančí a nádherně zpívá. “Dcera” paní Machálkové byla taky úžasná, plná entuziasmu, mládí z ní crčelo na všechny světové strany.:) No a kluci s ploutvema, to bylo boží. Ale abych někomu nekřivdila, líbili se mi všichni. Opravdu luxusní dárek k šedesátinám. Moc jsem si to užila. Díky.


  • Josef

    Jestli ten člověk není schopen společně s produkcí zajistit dobré ozvučení sálu pro všechny platící technicky a pak také svýma rukama a ušima, tak tam nemá co dělat. Nehorázné, že by měl divák platit a toto mu je stále nabízeno beze změny po řadu měsíců.