Pozvánky a konkurzy

Daniel Hůlka oslaví životní jubileum velkým koncertem (+ soutěž o vstupenky)


Mocným barytonem rozezní Daniel Hůlka Velký sál pražské Lucerny. Velkolepá oslava Danova životního jubilea se bude konat již 13. června 2018 od 19 hod. Vyhrajte u nás vstupenky.

Daniel Hůlka byl v posledních letech v médiích nezřídka prezentován jako někdo, komu smůla občas pořádně zalepí paty, teď se však zdá, že se na něj štěstí konečně doširoka usmálo. V loňském roce se podruhé oženil a poslední únorový den se mu narodil jeho první potomek, dcera Rozárka.

I přesto, že se nyní Daniel Hůlka těší ze své nové otcovské role, v rolích muzikálových nadále vyvolává potlesky v hledištích pražských divadel. Stejně jako před třiadvaceti lety i dnes znamenitě ztvárňuje roli krvelačného hraběte Draculy v již legendárním stejnojmenném muzikálu, který nedávno oslavil svoji stou reprízu na prknech Hudebního divadla Karlín. Jako Caesara v muzikálu Kleopatra se na Daniela můžete zajít podívat do Divadla Broadway a nově jej diváci vídají také coby mušketýra Aramise v muzikálu Muž se železnou maskou tamtéž.

Plakát - Daniel Hůlka - narozeninový koncert

Plakát – Daniel Hůlka – narozeninový koncert

Rok 2018 bude pro Daniela Hůlku obzvláště plodný a budeme jej moci vídat i jinde než na divadelních prknech. První červnový den totiž oslaví významné životní jubileum, padesáté narozeniny. A jeho fanoušci již dávno vědí, že při té příležitosti již tradičně pořádá koncert. A to nejen tak ledajaký. Už samotné místo, které si Daniel pro svůj jubilejní koncert vybral, Velký sál pražské Lucerny, přispěje k výjimečné atmosféře tohoto večera.

Na tomto ikonickém místě Daniel pro diváky zazpívá své písně, muzikálové hity i operní árie, nezřídka ve zcela nových úpravách. Doprovodí jej při tom talentované hudební trio „Profesoři“ složené z Veroniky Savincové, Jiřího Březíka a Aleše Hávy. A nebudou chybět ani hosté z řad umělců a současně Danových přátel a kamarádů. Diváci se mohou těšit na hudebního skladatele Michala Davida, herečku a zpěvačku Kateřinu Brožovou nebo kytarového virtuóze Lubomíra Brabce. Kromě toho doplní hudební zážitek i tanec, velkoformátové projekce nebo ohňová a světelná show.

Přijdete spolu s Danielem slavit i vy? Velkolepá koncertní oslava se koná již 13. června 2018 od 19 hod. v Lucerně.

Vstupenky můžete zakoupit již nyní v síti Ticketpro.

www.danielhulka.net

SOUTĚŽ o 6×2 vstupenky

Odpovězte správně na tři soutěžní otázky a 2 vstupenky na narozeninový koncert Daniela Hůlky 13. 6. 2018 v Lucerně mohou být vaše:

1) Ve kterém roce vydal Daniel Hůlka své první sólové album se stejnojmenným názvem?

  • a) 1995
  • b) 1997
  • c) 1999

2) V koncertní megashow MISE, ztvárnil Daniel Hůlka roli …?

  • a) Pána démonů
  • b) Pána pokémonů
  • c) Pána prstenů

3) Dcera Daniela Hůlky se jmenuje …?

  • a) Natálka
  • b) Amálka
  • c) Rozárka

Své odpovědi zasílejte do 30. dubna 2018 (do 23:00 hod.) na e-mail: souteze@musical.cz

  • Ze správných odpovědí vylosujeme 6 výherců
  • Každý z vylosovaných výherců obdrží 2 vstupenky na narozeninový koncert Daniela Hůlky v Lucerně
  • Do odpovědi na soutěžní otázky nezapomeňte prosím uvést vaše jméno a příjmení a korespondenční adresu pro případné zaslání výhry
  • Výherci budou o své výhře uvědoměni e-mailem a zároveň zveřejněni v tomto článku

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, děkujeme za zájem. Výherci jsou: Jiřina O., Miroslava Š., Jiří H., Jana K., Monika H., a Jana R.


Praha
Divadlo Broadway představilo novou Kleopatru i plány do budoucna (+ video)
Aktuální zprávy
“Touha” Daniela Landy se vrací do Divadla Kalich
Praha
Muzikál Tři mušketýři je zpět i se staronovými tvářemi (+ soutěž)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!