Fotoreportáže a galerie

CD muzikálu SRDCOVÝ KRÁL bylo pokřtěno, Ivou Janžurovou (+ velká fotogalerie z představení)


Rovný týden od 82. výročí narození Elvise Presleyho, bylo v neděli 15. ledna 2017 přímo na jevišti pražského Divadla Kalich pokřtěno dvojalbum s písničkami z braodwayského muzikálu Srdcový král, který provází největší hity této hudební ikony v současných aranžích.

Unikátní dvoj CD nabízí obě verze pěveckého obsazení. Na každém disku najdete všechny písně z muzikálu, vždy však v jiné alternaci (kvůli časovému vytížení chybí jen Petra Tenorová).

CD sice vyšlo již k premiéře muzikálu (21. 9. 2016), ale slavnostně pokřtěno bylo až nyní. Vzácnou kmotrou alba se stala herecká legenda Iva Janžurová. Nabídku pokřtít nosič přijala s ochotou, neboť má v paměti své zážitky ze zářijové premiéry Srdcového krále, z níž odcházela velmi potěšena a nešetřila chválou.

CD muzikálu Srdcový král je pokřtěno

CD muzikálu Srdcový král je pokřtěno

„Přála bych divákům, aby to představení viděli a byli z něj nadšení jako já. Opravdu se mi Srdcový král moc líbil. Ocenila jsem úžasnou režii pana Šimona Cabana, protože všechno bylo dokonalé. Celý večer jsem byla nadšená a obdivovala jsem své mladé kolegy, všichni byli bezvadní. Tenhle muzikál chci vidět ještě jednou“, popřála Iva Janžurová.

Ukázka z premiéry – Can’t Help Falling in Love

2CD za krásných 249 Kč zakoupíte exkluzivně přímo na představení nebo v pokladně Divadla Kalich.

Nejbližší reprízy muzikálu se uskuteční od 16. do 18. února 2017.

Vstupenky zakoupíte v síti TICKET ART či v pokladně divadla.

>> Přečtěte si recenzi z premiéry <<

FOTOGALERIE

V představení 15. 1. 2017 účinkovali: Jan Kříž, Petra Tenorová, Jan Tenkrát, Petr Vondráček, Marie Křížová, Kateřina Steinerová, Kateřina Šildová, Roman Tomeš, Alena Štréblová, Martin Bačkovský, Gloria Šudomová, Veronika Šlapanská, Kateřina Górnioková, Martina Ctiborová, Jan Minařík, Matěj Cichra, Lukáš Prokop, Ondřej Bohata

Autorem fotografií je exkluzivně pro Musical.cz Petr MarekDalší publikování fotografií bez svolení autora je přísně zakázáno. Pro více informací a svolení k publikování pište na email redakce@musical.cz.


Aktuální zprávy
LIDOSKOP: v roli kabaretiéra se premiérově představí Petr Vančura
Fotoreportáže a galerie
Koncert pro Krtka 2013 byl opět plný dobré nálady (komentovaná fotogalerie)
Fotoreportáže a galerie
“Carmen” slavila hned nadvakrát – stou reprízu i stotisícího diváka!
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!