Aktuální zprávy

Papežka v prosinci naposledy


Městské divadlo Brno uvede v prosinci 2014 poslední čtyři představení historického muzikálu PAPEŽKA, a to od 4. do 6. prosince 2014. Poslední vstupenky můžete zakoupit přímo na webových stránkách divadla nebo v pokladně MdB.

V roce 2011 byla Papežka v Německu zvolena Muzikálem roku, v ČR získala v anketě portálu i-divadlo.cz 1. místo v kategorii Nejoblíbenější inscenace, v divácké anketě Křídla obsadila 2. místo; představitelce hlavní role Haně Holišové vynesla prestižní Cenu Thálie 2012 a v souvislosti s ní byla Hanka vyhlášena nejpopulárnější herečkou v obou zmíněných anketách, odborná porota časopisu Instinkt ji dokonce zvolila za nejvýznamnější muzikálovou osobnost České republiky!

Hana Holišová v muzikálu Papežka (foto Městské divadlo Brno)

Hana Holišová v muzikálu Papežka (foto Městské divadlo Brno)


Praha
Muzikál BIOGRAF LÁSKA s písničkami Hany Zagorové se představil
Aktuální zprávy
Slovácké divadlo uvede předpremiéru muzikálu Jesus Christ Superstar
Praha
Muzikálová parodie 50 odstínů šedi od října v Divadle Broadway
  • candie254

    Dnešní poslední představení Papežky bylo asi tou nejkrásnější a nejdojemnější derniérou v mém životě. Bylo vidět, že tu inscenaci milují jak diváci, tak i samotní herci, kteří byli totálně naměkko. I mě na závěrečné děkovačce ukápla slza. Derniéru navíc ozdobily perfektní výkony Hanky Holišové, Aleše Slaniny a Roberta Jíchy, ale také záskok Johanky Gazdíkové jako Mariozy, a nutno říct, že byla výborná.

    Doufám, že Papežka se někdy v budoucnu znova uvede, protože je to muzikál s naprosto úžasnou hudbou, který stojí za vidění.


  • Nick

    Nádhera, krása, absolutní divadelní fascinace. Jedno z nejlepších muzikálových představení u nás skončilo a já se modlím, aby se co nejdříve vrátilo a zároveň, aby MDB přišlo s něčím alespoň srovnatelným.

    V sobotu úžasní Holišová, Novotný, Jícha, Gazdíková, Kolář. Vše do sebe krásně zapadá a šlape jak japonské hodinky. Z hudby a výkonů až srdce usedalo. Není divu, že se účinkující (mnozí se slzami) na děkovačce mnohokrát vraceli.


  • Jarda

    V poslední době jsem měl opravdu štěstí na úžasné kousky. Jak nedávno fantom v Praze, tak tento týden Papežka v Brně byly úžasné zážitky. Určitě je konec Papežky jenom dočasný, protože takový kousek se určitě bude hrát znovu. Janotová, Jícha a Slanina úžasní. Ostatní taky výborní. Doufám, že se nikoho nedotknu, když řeknu, že oproti Fantomovi je hudba “jenom” výborná (u fantoma je úžasná, fascinující), ale přesto bych Papežku zařadil mezi to nejlepší co jsem na prknech divadla viděl. Kdo neviděl může hodně litovat