Aktuální zprávy

Muzikál RENT: Miluj, žij a plať se předvede do konce roku už jen třikrát


Úspěšný undergroundový rockový muzikál Miluj, žij a plať – RENT! se vrací poprvé v této sezóně a naposledy v letošním roce do Divadla Na Prádle v české verzi s překladem Milana Malinovského. Vychutnat si ho můžete 17. listopadu hned dvakrát a poté 1. prosince.

Rent je přelomové dílo autora Jonathana Larsona, kterým přepsal dějiny muzikálového žánru. Pro svou hudební kvalitu i sílu výpovědi je často srovnáván s nejslavnějšími tituly newyorské Broadwaye. Kritika ho dokonce označila za nejlepší původní muzikál od roku 1950. Autentickým jazykem a moderní rockovou hudbou volně vypráví příběh slavné Pucciniho Bohémy. Její děj přenesl do umělecké čtvrti současného New Yorku, kde žije parta osmi přátel, z nichž každý touží na tomto světě zanechat stopu. Životní okolnosti jim však nepřejí a čas chvátá. A tak všichni hledají lásku. Láska je totiž ten nejlepší způsob, jak odměřit čas a lidskou existenci.

Za doprovodu živé kapely v režii amerického režiséra Steva Josephsona účinkují v muzikálu herci úspěšné nové muzikálové generace. Roman Tomeš, Michaela Doubravová, Michaela Horká, Tomáš Vaněk, Michaela Zemánková, Tomáš Novotný, Laco Hudec a další.

Pokud chcete vidět příběh bez cenzury, slyšet jednu z nejkrásnějších rockových oper a stát se součástí něčeho výjimečného, neváhejte a doražte na muzikál Rent! Těším se na Vás! Váš “Roger” Roman Tomeš

Vstupenky na termíny 17. 11. 2015 ve 14:00 nebo 19:00 a 1. 12. 2015 v 19:00 můžete přímo a pohodlně nakupovat na internetu v síti Ticketstream včetně cestovních kanceláří Čedok, Firo-tour či na e-mailu pokladna@napradle.cz nebo zakoupit přímo v pokladně Divadla Na Prádle, Besední 3, Praha 1.
Cenová relace: 290, 390 a 490 Kč.
Pro držitele ZTP/P průkazu a doprovod 100 Kč sleva/lístek v jednotlivých kategoriích.


Aktuální zprávy
Sibyla, královna ze Sáby již našla krále Šalamouna (obsazení muzikálu)
Aktuální zprávy
Muzikál ROMEO A JULIE se vrací, uvede ho Divadlo Hybernia
Praha
Sondheimův “Sweeney Todd” míří v létě do Prahy – v angličtině, leč i s českými a slovenskými umělci!