Aktuální zprávy

Muzikál Popelka na ledě se vrací do O2 areny


Unikátní český muzikál na ledě Popelka s mezinárodním obsazením se vrátí do O2 areny 8. února 2020, a zahájí tak svou už 9. sezónu.

Velkovýpravné představení, které se odehrává současně na ledové ploše a působivém variabilním jevišti s filmovou projekcí, je jedinečným zážitkem pro děti i dospělé. Hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, speciální světelná kompozice, 300 dobových kostýmů, kouzla a spousta dalších efektů vás přenesou do světa pohádkové fantazie. V hlavních krasobruslařských rolích Popelky a Prince se divákům představí Anastasia Martysheva, juniorská vicemistryně světa, a ruský reprezentant Konstantin Gavrin. Tento profesionální ruský pár předvádí na ledě v dokonalé symbióze ty nejnáročnější zvedané figury.

Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml. V hereckých a pěveckých rolích vystupují Josef Vojtek, Dana Morávková, Václav Kopta, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes a další. Účinkuje i mezinárodní krasobruslařský soubor sportovců ze sedmi zemí, mezi nimiž jsou sólisté předních evropských krasobruslařských show.

Muzikál na ledě Popelka napsal a režíroval Jindřich Šimek, hudbu složil Petr Malásek, písňové texty napsal Václav Kopta a scénu navrhl Petr Hloušek. Choreografii společně vytvořily Jana Hübler a Radka Kovaříková, mistryně světa v krasobruslení, která je zároveň supervizorkou krasobruslařské sekce.

Vstupenky v ceně od 690,- Kč zakoupíte v prodejní síti Ticketportal. Děti do 120 cm mají nárok na zlevněné vstupné vyjma vstupenek v druhé cenové kategorii.

Termín a čas představení:
8. 2. 2020 | 13:00 hodin

Muzikál na ledě Popelka vznikl v produkci Czech Ice Group.
Více informací na www.popelkanalede.cz

Aktuální zprávy
“Kleopatra” se opět vrací do Divadla Broadway (+ hrací plán druhé poloviny roku)
Aktuální zprávy
V Karlíně se jako Ježíš představí Václav Noid Bárta
Praha
Drž mě pevně, miluj mě zlehka: Představení plné hudby, tance i moudré nostalgie
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!