Aktuální zprávy

Muzikál KRÁLOVNA KAPESKA čeká křest CD


Muzikál s pohádkovým příběhem Královna Kapeska má za sebou první dva měsíce uvádění a podle diváků, kterých už bylo více jak 12.000, se jedná o jeden z nejlepších rodinných muzikálů, které je možné u nás vidět. V těchto dnech se také dočkal vydání CD s těmi nejlepšími písněmi, na jejichž nazpívání se podíleli téměř všichni účinkující.

Zvukovou režii si vzal na starost autor hudby Tomáš Beran, závěrečný mix a mastering živých nástrojů provedl Petr Ackermann. Autorkou textů je Kristýna Pixová.

Chytlavé melodie nazpívali Martina Pártlová, Jana Zenáhlíková, Peter Strenáčik, Ernesto Čekan, David Gránský, Anna Julie Slováčková, Michaela Sejnová, Gabriela Partyšová, Vendula Příhodová, Kateřina Průšová a další.

Slavnostní křest CD se uskuteční v Divadle Hybernia na jednom z posledních představení této sezóny – v neděli 20. května 2018 v 11:00 hodin.

„Doufám, že z CD budou mít všichni naši malí i velcí příznivci velkou radost, protože hudbu kterou si v muzikálu oblíbili, si teď budou moci poslechnout ve studiovém provedení. Zatím podle ohlasů je po CD velká poptávka a tak si ho můžete kdykoli objednat,“ říká producentka Lenka Pixová.

CD budou v prodeji na každém představení a teď v květnu a v červnu je možné si ho koupit i ve foyer Divadla Hybernia vždy v neděli 20.5., 27.5., 3.6. a 10.6. mezi 10-18h a nebo si ho můžete objednat na dobírku na e-mailu: objednavky@pixapro.cz.

Výše uvedené termíny jsou i poslední termíny představení v této sezoně, ale v prodeji jsou již i vstupenky na podzimní představení Královny Kapesky a Sněhové královny. Na další muzikál Alenka v kraji zázraků se můžete přijet podívat v sobotu 24. srpna večer do kouzelného pohádkového prostředí Přírodního divadla na zámku Konopiště.

Vstupenky a podrobnější informace o muzikálech, doprovodných soutěžích a akcích získáte na www.pixapro.cz


PŘEČTĚTE SI: >> Recenze: KRÁLOVNA KAPESKA a její vydařený návrat <<

VIDEO

Muzikál “Královna Kapeska” – ukázky z premiéry a první reprízy

Aktuální zprávy
Úspěšné turné muzikálu NOC NA KARLŠTEJNĚ oslaví 100. reprízu na hradu Karlštejn
Aktuální zprávy
BOHEMIAN RHAPSODY – Freddie Mercury vstupuje na plátna kin (+soutěž)
Pozvánky a konkurzy
Tomáš Savka s hosty rozezní koncertem Divadlo Hybernia
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!