Aktuální zprávy

Musical Production odhalila plány na příští divadelní sezónu


Přinášíme vám čerstvé oficiální informace o plánech společnosti Musical Production v Divadle Hybernia pro nadcházející divadelní sezónu. Dozvíte se např. pár nových jmen v obsazení muzikálu “Zorro”, uskuteční se jedna derniéra a závěrem se dočtete o aktuálním dění ohledně diskutovaného uvedení muzikálu “Antoinetta – královna Francie“.

První premiérou v nové divadelní sezóně 2013/2014 se na prknech Divadla Hybernia představí  již 16.října 2013 muzikálová komedie Zorro s hudbou The Gipsy Kings. V hlavních rolích legendárního příběhu v  zahraniční licenci se představí Marek Holý, Roman Vojtek, Monika Absolonová, Radka Pavlovčinová a další. Tvůrčí tým povede jako v případě velmi úspěšného uvedení Mary Poppins režisér Petr Gazdík.

Pár dní před premiérou Zorra se naopak s Divadlem Hybernia rozloučí muzikál Lucrezia Borgia, který si odbude svou derniéru 27. září  2013 od 18:00 h. Tento výpravný historický muzikál odehrávající se v Římě na přelomu 15. a 16. století v režii Libora Vaculíka a autorů Petra Maláska a Václava Kopty strávil v Divadle Hybernia dvě sezóny a milovníci náročných choreografií, baletu a hlavně dobrého muzikálu si rozhodně přišli na své.

Jaro 2014 bude ve znamení velké premiéry původního českého muzikálu Antoinetta – královna Francie. Libreto k romantickému příběhu z doby vlády Ludvíka XVI. a jeho ženy Marie Antoinetty napsal Jiří Hubač, texty k písním Pavel Vrba, hudbu složil Jiří Škorpík.

Příběh se odehrává v době, kdy Ludvíkova monarchie spěje k zániku, lid žije v bídě a zemi hrozí hlad. Za viníka je označena lehkomyslná a rozmařilá královna Marie Antoinetta, propuká revoluce, padne Bastila a její život je v ohrožení…

Slavnostní premiéra se bude konat  9. dubna 2014 v Divadle Hybernia a vstupenky jsou již v prodeji na www.ticket-production.cz, v obvyklých předprodejích nebo na pokladně Divadla Hybernia.


Praha
Drž mě pevně, miluj mě zlehka: Představení plné hudby, tance i moudré nostalgie
Aktuální zprávy
Elegantně excentrický muzikál GRAND HOTEL míří do Brna (+ kompletní obsazení)
Aktuální zprávy
Dirigent Keith Lockhart s Českou Filharmonií finišují přípravy na výjimečné muzikálové koncerty
  • Fukas

    S tou Pavlovcinou si uz dela nekdo hodne velkou ….. ! vzdyt jako Esmeralda v Quasimodovi byla napropsto otresna!!!


  • Veronika

    Lucrezie je škoda. Je to skvělý muzikál. :(


  • Edward Hyde

    Takže Pavlovčinová je Luisa, Holý Zorro a Ondra Brzobohatý z toho vycouval?


  • Zdeněk

    hlavně at Pavlovčinová nehraje Luisu to by byl obrovský omyl


  • lili

    Já už tomu opravdu nerozumím. Pavlovčinová?? :-(


  • Linda

    Každá produkce má svůj okruh herců a zpěváků, kteří se opakují v jejich muzikálech. Jen občas tam proskočí nějaké jiné jméno.


  • David

    Zorra jsem sice neviděl a nevím, jak náročné party tam jsou, nicméně si myslím, že v Zorrovi jde hodně o tanec a Pavlovčinová je pohybově skvělá a brněnští ji určitě postaví do latě.


  • luky

    Díky Bohu za Radku Pavlovčinovou ..už dlouho jsem neviděl tak talentovanou muzikálovou herečku a navíc je dost sexy! :)


  • vewo

    Tak až se Pavlovčinová naučí zpívat, tak to možná bude good! :)


  • Luděk

    muzikálu Antoinetta – královna kdy bude obsazeni.