Aktuální zprávy

Monika Absolonová se na rok rozloučí s muzikálovými prkny. V Evitě ji zastoupí Fišarová


Monika Absolonová dnes prostřednictvím své domovské scény divadla Studio DVA oznámila svoje těhotenství. Zpěvačka se tak v červnu na jednu sezónu rozloučí s divadelními prkny. Svým pěveckým aktivitám a vystoupením na akcích se bude v menším rozsahu věnovat i nadále.

Od září ji v muzikálu Evita v divadle Studio DVA opět exkluzivně zastoupí Radka Fišarová, která si tuto roli s úspěchem vyzkoušela již v sezóně 2015/2016. K Evě Perón se vrací již potřetí. Poprvé se s ní setkala v roce 1998, kdy v pouhých dvaceti letech ztvárnila roli manželky argentinského diktátora Evu Perón v prvním českém uvedení tohoto slavného muzikálu Andrew Lloyd Webera a Time Rice v divadle Spirála. Americký muzikál Funny Girl, ve kterém Absolonová účinkuje po boku Romana Zacha od 24. února 2017, bude od září 2018 na rok stažen z repertoáru.

Monika Absolonová jako Evita

Monika Absolonová jako Evita

Radka Fišarová jako Evita

Radka Fišarová jako Evita

Poslední představení Moniky Absolonové před roční pauzou se uskuteční v případě Funny Girl 9. června ve 14 hod. a s Evitou se pak rozloučí 16. června od 14 hod. Na Evitu Radky Fišarové se diváci mohou těšit už 22. září 2018. Monika k tomu dodává: Vážení a milí, omlouvám se všem za případné komplikace, ale jsem šťastná, že budu dvojnásobnou maminkou!!! Už teď se na vás zase těším.“ Absolonová se do obou muzikálů uváděných v divadle Studio DVA vrátí v září 2019, a to opět bez alternace.

Roman Zach a Monika Absolonová ve Funny Girl

Roman Zach a Monika Absolonová ve Funny Girl

Z důvodu mateřských povinností zpěvačky se neuskuteční ani vánoční koncert plánovaný na 18. prosince 2018 v pražské Lucerně. Již nyní se fanoušci mohou těšit na 18. prosince roku 2019, kdy je Velký sál pro Moniku rezervován.

Dobrou zprávou je, že zpěvačka přidává na podzim ještě jeden koncert k původně plánovanému vyprodanému vystoupení 31. srpna na pražské Letní scéně Vyšehrad. Další přidaný koncert se uskuteční v sobotu 1. září 2018 od 20 hod. na stejném místě. Vstupenky budou v prodeji od 21. května na www.studiodva.cz.

Foto: Jan Chochole (Funny Girl), Studio DVA (Evita) a Lenka Hatašová (úvodní koláž)

Recenze a reportáže
“Vánoční koleda”: Osamocený Scrooge a hudebně hladivé kouzlo Vánoc
Aktuální zprávy
Nominace na Ceny Thálie 2015 v oboru hudebního divadla
Aktuální zprávy
“Quasimodo” si vybral svoji Esmeraldu
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!