Aktuální zprávy

KAPKA MEDU PRO VERUNKU se rozloučí slavnostní derniérou na Konopišti (+SOUTĚŽ)


Pohádkový muzikál Kapka medu pro Verunku zakončí 5 let svého uvádění open-air derniérou, která se uskuteční 25. srpna 2017 v Přírodním divadle na Konopišti. Výpravný muzikál pro celou rodinu, který vypráví, co se stalo po konci známých pohádek, měl premiéru v září 2012 v Divadle Hybernia.

Kapka medu je náš nejoblíbenější muzikál, za 5 let ho vidělo více než 100 000 diváků. Pro Konopiště jsme připravili speciální dekorace, světelné efekty i to nejlepší herecké obsazení. Všichni si s námi mohou užít výjimečný večer, open-air derniéra muzikálu je v Čechách vlastně premiérou,” říká producentka Lenka Pixová.

Fotografie z muzikálu Kapka medu pro Verunku

Fotografie z muzikálu Kapka medu pro Verunku

Královští princové Honza a Mirek se spolu s myslivcem Jirkou naposledy vydají za Kapeskou, královnou přírodních sil, aby od ní vyprosili kapku medu, která jediná může probudit princeznu Verunku, kterou uspala svým bodnutím pohádková včelička. Cestou zažijí spoustu dobrodružství, hodně se toho naučí, objeví v sobě skryté vlohy, ale hlavně poučí, pobaví a rozesmějí velké i malé diváky. Čeká nás návštěva čarodějnice, pekla i vodnické rodiny v království přírodních sil, ve kterém se žije v harmonii s přírodou a skřítkům, vílám, čarodějnicím tam vládne královna Kapeska. Věděli jste, že i čerti v pekle už třídí odpad? Kapka medu Vás o tom přesvědčí.

Hraji roli víly Lesanky a opravdu si ji užívám v každém představení stále znovu a znovu. Miluji naše pohádkové muzikály, jsou milé, vtipné i poučné,“ říká Michaela Nosková, která účinkuje ve všech muzikálech produkovaných společností PIXA-PRO a sama dodává: „Je to takhle úplně správně, jsou prostě nejlepší.

Fotografie z muzikálu Kapka medu pro Verunku

Fotografie z muzikálu Kapka medu pro Verunku

Na slavnostní derniéře dále vystoupí David Gránský, Anna Julie Slováčková, Jiří Štědroň, Jiří Zonyga, Jaromír Holub, Felix Slováček jr., Miroslav Hrabě, Michaela Sejnová, Genny Ciatti, Michaela Zemánková, Gabriela Urbánková, Barbora Rajnišová, Markéta Zehrerová, Petr Macháček, Michal John, Barbora Šampalíková, Patrick Plešinger, Filip Vlastník a další.

Vstupenky na derniéru zakoupíte v síti TICKET ART, v cenách od 390 do 650 Kč.

Fanoušci muzikálu však nebudou muset dlouho smutnit, chystá se totiž již dlouho avizovaný druhý díl. Slavnostní premiéra volného pokračování Kapky medu pro Verunku 2 se chystá na 7. března 2018 v Divadle Hybernia.

Soutěž o 3×2 vstupenky

Připravili jsme si pro vás také soutěž o 3×2 volné vstupenky na derniéru, stačí zodpovědět na soutěžní otázku:

Soutěž již byla uzavřena, děkujeme za zájem

Výherci jsou: Petra Koptová, Irena Zimová a Jitka Morávková

Video pozvánka na derniéru

Foto a video – archiv muzikálu

 


Aktuální zprávy
Milence ve slavné WEST SIDE STORY si v Plzni zahrají Režný a Falcová
Praha
Divadlo Radka Brzobohatého otevírá své brány již 8. srpna (+ SOUTĚŽ o vstupenky)
Aktuální zprávy
Muzikál POMÁDA vkročil do nového roku s několika “nováčky” (+ obsazení a video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!