Aktuální zprávy

“Kapka medu pro Verunku” se hledá už i v Ostravě (+ nové video)


Úspěšný rodinný muzikál “Kapka medu pro Verunku” z dílny Pixa-production, který okouzluje v pražském Divadle Hybernia čím dál tím více nejenom malých, ale i velkých diváků, se vydává na 4 exkluzivní představení do Ostravy.

“Kapka medu pro Verunku” se odehrává na pohádkovém ostrově, kde vedle sebe žijí tři království známá z pohádek: Zlatovláskov, Popelkov a Honzovsko. Království žijí vedle sebe v míru, spolupracují, pomáhají si a obchodují, ale trochu zapomínají na čistotu životního prostředí. Princové se chtějí ženit, ale nevěsta je jenom jedna, což jinak na klidném mírumilovném ostrově způsobí obrovský mezinárodní konflikt. A pak se to všechno stane: Královna přírodních sil se rozzlobí a společně s pohádkovými bytostmi připraví všem královským rodinám a hlavně princům, budoucím králům, velkou zkoušku odvahy, moudrosti a hlavně chování k přírodě a k sobě navzájem. Chce princům ukázat, co generace jejich rodičů zanedbala a v čem by měli být jiní. Cesta plná překážek, peripetií, a úkolů je zkouškou tří rozdílných chlapeckých povah. Symbolicky je také cestou měnící chlapce v dospělé muže a je i prostředkem k nalezení hodnot a přátelství.

Kapka medu pro Verunku - Ostrava 2013

A jak vše dopadne? O tom se můžete přesvědčit v Domě kultury města Ostravy, kam se právě na pár dní muzikál přestěhoval.

V Ostravě se odehrají 4 exkluzivní představení a to 31.10. (18 h.), 2.11. (15 h.) a 3.11. (11 a 15 h.). Dvě speciální představení pro školy jsou již beznadějně vyprodána.

Vstupenky v hodnotě 290-490 Kč zakoupíte v prodejní síti společností Ticketportal a Ticket Art či na pokladně a webu Domu kultury města Ostravy.

VIDEO: ukázka z finálové děkovačky


Aktuální zprávy
Dirigent Keith Lockhart s Českou Filharmonií finišují přípravy na výjimečné muzikálové koncerty
Aktuální zprávy
Hudební divadlo Karlín připravuje letní scénu a zásadní změny v prodeji vstupenek
Aktuální zprávy
Divadlo Kalich otevřelo své muzikálové brány (+ video)
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!