Aktuální zprávy

Iva Marešová nově jako Johanka z Arku


Divadlo Kalich v lednovém bloku muzikálu Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Johanka z Arku uvítá novou představitelku titulní role. Tou bude známá muzikálová zpěvačka Iva Marešová, která doplní stávající dvojici zpěvaček Báru Basikovou a Luciu Šoralovou. Premiéra Ivy Marešové se uskuteční 28. ledna ve 14:30 hod. Do konce sezony je naplánováno celkem 8 repríz této muzikálové legendy.

Johanka z Arku se v Divadle Kalich v režii Lubomíra Fritze uvádí od září 2009, v muzikálu dále účinkují Kamil Střihavka, Jiří Zonyga, Ondřej Ruml, Jan Kříž, Vladimír Marek, Zdeněk Podhůrský, Vilém Čok, Richard Tesařík, Petr Dopita a mnoho dalších. Inscenace je nastudována dle původní režijní koncepce Jozefa Bednárika z prvního uvedení v Divadle TaFantastika (2000-2003).

Iva Marešová je česká zpěvačka, která ztvárnila hlavní role v muzikálech Antoinetta, Lucrezia Borgia, Dáma s Kaméliemi a Excalibur. Aktuálně ji můžete vídat také v muzikálech Mefisto a Freddie: The King of Queen. Mimo muzikály vystupuje v triu Marešová Yasinski Vašíček a také se skupinou Precedens, v minulosti působila v kapelách 999 a Deset očí. Johanka z Arku bude její první rolí v Divadle Kalich.

Vstupenky na muzikál Johanka z Arku zakoupíte v síti TICKET ART nebo na oficiální stránkách Divadla Kalich.


Fotoreportáže a galerie
FOTOGALERIE: Noc na Karlštejně oslavila 10 let od premiéry
Aktuální zprávy
V Kongresovém centru Praha ožije legendární pohádka AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ
Praha
Divadlo Hybernia uvede legendární muzikál Zpívání v dešti
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!