Aktuální zprávy

HOREČKA SOBOTNÍ NOCI se rozloučí speciálním představením. Vyhrajte 2 vstupenky


Jeden z nejlepších tanečních muzikálů, který kdy u nás vznikl – Horečka sobotní noci v Divadle Kalich – odehraje ve dnech 16. až 18. prosince 2016 poslední čtyři představení. Na slavnostní derniéře v neděli 18.12. vystoupí zcela netradičně obě alternace hlavní role Tonyho Manera, Jan Kříž a Přemysl Pálek. Rozloučit se tak mohou fanoušci muzikálu s oběma představiteli najednou. A pouze u nás máte možnost vyhrát dvě vstupenky právě na slavnostní derniéru Horečky.

Horečku bychom z repertoáru ještě určitě nestahovali, stále je to představení v plné síle. Ale i tak si nemůžeme stěžovat, původně jsme měli licenci na 100 repríz a následně nám byla s ohledem na neutuchající zájem diváků prodloužena, takže se budeme loučit později, než jsme původně měli,“ vysvětluje producent a majitel Divadla Kalich Michal Kocourek. Muzikál měl premiéru v září 2014 v režii a choreografii Jána Ďurovčíka.

Skvělá barevná světelná show, energické a dynamické choreografie, excelentní výkony každičkého člena obsazení a samozřejmě také hity Bee Gees. Jestli chcete vidět 100% profesionální muzikálovou show, která vás roztančí i na sedačce, neváhejte ani vteřinu,” zhodnotili jsme Horečku v naší recenzi z premiéry.

V hlavních rolích účinkují Jan Kříž, Přemysl Pálek, Markéta Procházková, Alžbeta Bartošová, Roman Tomeš, Jan Tenkrát, Marie Křížová a další.

Vstupenky na poslední čtyři představení zakoupíte v síti TICKET ART nebo přímo v Divadle Kalich.

Soutěž o 2 vstupenky na derniéru Horečky sobotní noci

Ve spolupráci s Divadlem Kalich jsme pro vás připravili soutěž o 2 vstupenky na derniéru Horečky sobotní noci, 18. prosince 2016 ve 13:30 hod.

Soutěž je již uzavřena, děkujeme za Váš zájem.

Výhercem vstupenek se stala paní Hana Viternová. Gratulujeme!


Praha
Manželé Landovi odhalili první podrobnosti k muzikálu “Klíč králů” se světovými ambicemi
Aktuální zprávy
Brněnská premiéra muzikálu Děti ráje se nezadržitelně blíží (+ obsazení)
Pozvánky a konkurzy
Muzikálový matador Tomáš Trapl chystá oslavit své 60. narozeniny velkolepým koncertem
U článku nejsou žádné komentáře. Napište svůj názor jako první!