Aktuální zprávy

HDK čeká 100.000. diváka “Jesus Christ Superstar”


Blesková tisková zpráva Hudebního divadla Karlín:

Ve čtvrtek 1. prosince očekáváme v hledišti Hudebního divadla Karlín jubilejního 100 000. diváka muzikálu / rockové opery Jesus Christ Superstar s Kamilem Střihavkou v hlavní roli. Vylosovaný divák toho představení si odnese ceny v celkové hodnotě 10.000,-Kč, navíc se setká s hlavními představiteli “Ježíše” a odnese si společnou fotografii s nimi, pořízenou přímo v kulisách muzikálu! Toto představení je 112. reprízou od premiéry 11. listopadu loňského roku.

Ukřižování Kamila Střihavky

Foto: David Kraus (HdK)


Praha
V Divadle Lucie Bílé se setkají Bídníci po 30 letech
Videoreportáže a záznamy
Video: SESTRA V AKCI oslavila stovku
Aktuální zprávy
JAMU dnes koncertem v Městském divadle Brno oslaví své kulaté narozeniny
  • tom

    Dnešní představení 8.5.2014 – první půlka byla uřvaná,nebylo vůbec rozumět sborovým scénám a co nás rozhořčilo,že Jidášova smrt se uskutečnila odchodem ze scény V.N.Bárty bez oběšení! Na děkovačce přízemí stálo-nechápeme.


  • Renata

    Předtavení JCHS,nejspíš asi myslíte 8.3.2014, bylo úžasné. A že se někdy zasekne technika, to se stane. Výkony všech a hlavně Kamila Střihavky byly skvělé. Byla jsem 4x a určitě ještě zajdu.


  • tom

    oprava datumu – 8.3.2014 – viděli jsme v HDK od začátku uvedení 3x a v sobotu to bylo nejhorší,nebyli jsme sami co to při odchodu komentovali